Såld

Fålhagen, Uppsala

Smedsbylegatan 27

Slutpris: 7 000 000 kr

Smedsbylegatan 27

Välplanerat hus i toppskick! Totalt 155 kvm med insynsskyddad lummig trädgård! Fiberanslutning finns

Tillfälle att förvärva ett trivsamt och välskött hus i populära och barnvänliga Fålhagen. Huset är byggt 1947 och byggdes ut 2004 och har en praktisk planlösning som fördelar sig på 155 kvm i två plan och totalt 6 rok, varav 4 sovrum. Under de senaste åren så har omfattande renoveringar gjorts på huset! (mer info under fliken fastigheten)

Planlösningen ger er: Välkomnande hall med plats för skor och ytterkläder. Stort vardagsrum i öppen anslutning till köket. Takhöjd upp till nock och stora fönsterpartier ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Modernt fullt utrustat kök med intilliggande matplats. Tre rymliga sovrum med förvaring samt helkaklat badrum med badkar. På nedre plan finner ni ett trevligt allrum, sovrum, stort badrum, tvättstuga samt förråd.

Här njuter ni av en fantastisk altan i soligt sydvästläge med sol under stora delar av dygnet. En trädgård som är insynsskyddad och lättskött. Erbjuder utöver altanen en gräsmatta med äppelträd och bärbuskar. Bilplats med laddbox.

Här bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg men även bil då ni snabbt tar er ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a omtyckt mataffär med egen chark- och delikatessdisk, apotek, Systembolag och restauranger, här finner ni även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Runt husknuten har ni Fålhagens IP där man gärna motionerar. Till fots tar ni er också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med ytterst lite störande trafik.

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Smedsbylegatan 27, Såld i Fålhagen, Uppsala Planlösning från Smedsbylegatan 27, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad