Till salu

Centrum, Västerås

Smedjegatan 6

  • price tag icon 5 485 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 850 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 485 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Smedjegatan 6

Välplanerad 3:a mitt i centrum!

Hjärtligt välkomna till denna rymliga och lättillgängliga lägenhet om ca 70 väldisponerade kvm! Ljust och fräscht boende vilket karaktäriseras av väl tilltaget vardagsrum, väldisponerade ytor och fantastiskt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Utöver detta renoverat stilrent och välutrustat kök samt två rogivande sovrum. Dessutom fräscht badrum och goda förvaringsmöjligheter via rymlig klädkammare i anslutning till hallen och platsbyggda garderober.

Värme, kall- och varmvatten, bostadsrättstillägg, bredband (100/10 mbit/s) och TV (grundutbud) ingår i månadsavgiften. Härlig och sommartid grönskande takterass. Mycket attraktivt läge med allt Västerås city erbjuder direkt utanför dörren! Njut av butiker, restauranger, cityparker och promenadstråk ett stenkast bort. Med en kort promenad tar ni er till Västerås Centralstation och Mälardalens universitet.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan
Mimmi Holm
Ansvarig mäklare

Mimmi Holm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mimmi

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Smedjegatan 6, Till salu i Centrum, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad