Mimmi Holm

Mimmi Holm

Reg. fastighetsmäklare & nyproduktionscertifierad

Jag är född och uppvuxen i Västerås och har därmed god lokalkännedom om staden med omnejd. Jag är lyhörd, personlig och trygg. Kundnöjdhet är min viktigaste drivkraft. Med en strävan om att ständigt överträffa både mina säljares och köpares förväntningar är ett knivskarpt fokus och ett brinnande engagemang mina främsta kännetecken.

Efter många års erfarenhet av försäljning samt en kandidatexamen inom företagsekonomi var det dags att ta steget att läsa till fastighetsmäklare. Med tanke på mitt intresse för ekonomi, juridik och byggnadsteknik var yrkesvalet en självklarhet. Efter några år som verksam fastighetsmäklare antog jag även nyproduktionsmarknaden och idag förmedlar jag både nyproduktion och succession.

God kommunikation, trygghet och ett outtröttligt driv är vad du kan förvänta dig av mig som mäklare!

Kontakta mig Högsta betyg
5/5 av 53 omdömen - hittamaklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.