Såld

Bäckby, Västerås

Smältverksgatan 98

Slutpris: 775 000 kr

Smältverksgatan 98

Mysig gaveltrea med helkaklat badrum och inglasad balkong utan insyn!

- Genomgående fräscha ytskikt
- Helkaklat badrum med toppmatare
- Inglasad balkong utan insyn
- Förråd bredvid lägenheten

På andra våningen med lugnt gavelläge välkomnas ni in i denna inbjudande 3 rok på Smältverksgatan 98. Lägenheten karaktäriseras av genomgående fräscha ytskikt, två gedigna sovrum varav ett med stort garderobsparti, helkaklat badrum, rymligt kök med generös matplats samt luftigt vardagsrum med utgång till bostadens inglasade balkong i insynsskyddat läge. Här bor ni bekvämt med mycket gjort på bostaden.

Brf Västerängen är en mycket stabil och lugn förening som erbjuder bland annat gratis parkeringsplatser, bastu, festlokal och solceller för att sänka el-kostnaden för alla medlemmar med ett gemensamt el-avtal. Ett förråd hör till lägenheten på samma våningsplan.

Här bor ni på Bäckbys lummiga delar med direkt access till naturen. Dessutom bor ni nära Bäckby centrum med mångfacetterat utbud av matbutiker, restauranger, skolor, vårdcentral och tandläkare. Här bor ni en kort bilfärd/promenad till Erikslund shoppingcenter med fullt utbud av butiker och restauranger. Några minuter från bostaden finns busshållplats som tar dig hela vägen in i stan.

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Smältverksgatan 98, Såld i Bäckby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad