Moa Schanzer-Larsen

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare

Moa Schanzer-Larsen är född och uppvuxen i Västerås vilket ger henne god lokalkännedom och bra förutsättningar att kunna sälja in just er bostad på bästa möjliga sätt. Efter många år i branschen har Moa lyckats förmedla hundratals hem och besitter därför en gedigen erfarenhet av yrket.

Med en fingertoppskänsla i budgivningshantering och ett genuint intresse för människor jobbar hon stenhårt för att nå högsta möjliga slutpris. Som mäklare är Moa rak och tydlig i sin kommunikation, effektiv i säljprocessen och alltid på glatt humör med sprudlande energi. Många rekommendationer och återkommande kunder är kvittot på att hårt jobb lönar sig och att det går att ha roligt på vägen!

Tillgänglighet, effektivitet och driv är vad du kan förvänta dig av Moa som mäklare!

UTMÄRKELSER:
Flest försäljningar Västerås kommun 2021 (Hemnet)
Flest försäljningar Västmanlands län Q2 2021 (HittaMäklare)
Flest rekommendationer Västerås Q2 2021 (HittaMäklare)
Flest försäljningar Västerås Q2 2021 (HittaMäklare)

Kontakta mig Högsta betyg
4.9/5 av 378 omdömen - Hittamaklare.se
Jag värderar din bostad

Ska vi ses hemma hos dig?

Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan jag hjälpa dig. Jag värderar ditt hus, din sommarstuga, lägenhet eller fastighet/tomt. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig för ett förutsättningslöst möte.