Såld

Bäckby, Västerås

Smältverksgatan 108

Slutpris: 810 000 kr

Smältverksgatan 108

Välplanerad 2 rok med uteplats och inglasad altan!

Varmt välkommen till Brf Västerängen och denna bostad på markplan!

- Uteplats med inglasad altan
- Förråd på samma våningsplan
- Gratis parkering
- Stabil förening med solceller

En perfekt lägenhet att göra till sin egna dröm bostad! Fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning samt förvaring via garderob, ett badrum med toppmatad tvättmaskin, ett kök med plats för matgrupp, ett tilltalande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en fantastisk altan som är inglasad. Trevlig och lättskött trädgård. Ett förråd i trapphuset på samma våningsplan.

Närhet till matbutiker, apotek, goda bussförbindelser och Erikslunds shoppingcenter. Även nära till en hel del aktivitetsplan och lekparker för barn.

Brf Västerängen är en mycket stabil förening som erbjuder bland annat gratis parkeringsplatser, bastu, festlokal och solceller för att sänka el-kostnaden för alla medlemmar med ett gemensamt el-avtal. Läs mer på https://www.brfvasterangen.se/

En väldisponerad 2:a med radhuskänsla - kontakta mäklaren för mer information!

Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad