Såld

Tollare, Nacka

Smådoppingvägen 4

Slutpris: 10 050 000 kr

Smådoppingvägen 4

Stor och modern villa i attraktiva Tollare. Totalt 199 kvm!

Stor och modern villa i attraktiva Tollare. Totalt 199 kvm! Stor generös terrass med sol hela dagen med elektriska markiser längs hela västerfasaden. Här kan ni grilla och avnjuta båda stora middagar och ett lugnare tempo i en skön lounge möbel. Huset har stora möjligheter för olika familjer.

Villan som byggdes på totalentreprenad med Eksjöhus, stod klar 2012. Fiber finns indraget och energisnålt hus med fjärrvärme som uppvärmningskälla. Boende i Tollare kan njuta av ett naturskönt läge, med närhet till skog, grönska och vatten, samtidigt som det är en modern boendemiljö med närhet till City. Området har snabbt blivit ett mycket eftertraktat bostadsområde i Nacka. Huset ligger på en lugn återvändsgata som inbjuder till lek där ett stort naturreservat börjar. Här finns goda möjligheter att njuta av naturen och ha ett aktivt uteliv. Populära Nobla skolan ligger endast på ett par minuter promenad från villan. Flera andra skolalternativ finns på kort avstånd.

ENTRÉPLAN
Hela entréplan har vattenburen golvvärme med trådlösa rumstermostater. Alla fönsterbänkar är av marmor. Genomgående ligger ekparkett på golven förutom hall, badrum och tvättstuga där klinkergolv ligger. På entréplan finns många rum, tre stycken ordentliga sovrum varav ett möbleras idag som ett vardagsrum. Det finns två hobbyrum och ett stort förrådsutrymme som nås via tvättstugan. Tvättstuga med klinkergolv med vit inredning. Tvättstugan är utrustad med ho, ny tvättmaskin med intelligent dosering (Siemens) och ny torktumlare (Samsung). Det finns även två garderober. Från tvättstugan finns ingång till förråd som kan användas som gym. Två hobbyrum varav ett i anslutning till ett av sovrummen med egen ingång och hall. Badrum med hög standard och är utrustat med duschhörna, handdukstork, WC och handfat. Badrummet har vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Entréplanet är husets privata våningsplan.

ÖVRE PLAN
Övre plan har vattenburen värme i radiatorer. Alla fönsterbänkar är av marmor. Genomgående ligger ekparkett på golven. Innertaket är sluttande med en takhöjd på mellan 2,4 m och 3,20 m vilket ger en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket och båda sovrummen på övre plan har utgång till terrassen. I vardagsrummet ryms en stor tv-soffa och tv-bänk. Ombyggt kök (2017) med mycket förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor med en utbyggd halvköksö med tilltänkta barstolar. Högblanka vita luckor och bänkskiva i svart kvartskompositsten. Köket är fullt utrustat maskinellt med en 70 cm induktionshäll, dubbla varmluftsugnar varav ena har inbyggd microvågsfunktion. Båda ugnarna har pyrolysfunktion. Integrerad diskmaskin och side-by-side kyl/frys med inbyggd ismaskin (LG 2022), Spisfläkt av silent-modell från Thermex. Till vänster om trappen ligger master bedroom med en egen klädkammare och två ytterligare garderober. Det andra sovrummet på övre plan är idag inrett som ett arbetsrum med plats för bäddsoffa/säng, skrivbord och inbyggd garderobsförvaring. Badrummet på övre plan har vitkaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Elektrisk handdukstork, WC, handfat med spegelskåp med belysning ovan. Stort badkar och dusch bakom glasdörrar.Ett perfekt badrum för den stora familjen.

Tomten består av en inramad stor fin Avenbokhäck och en liten, lättskött gräsmatta på framsidan samt ett tillbyggt förråd. Infarten är rymlig och rymmer 2-3 bilar. Laddare finns för elbil. På husets sydöstra del sträcker sig en stor terrass för härliga sommardagar och kvällar. Där kan du fånga solljusets alla timmar. Den södra delen av tomten är bergstomt, perfekt för lek och äventyr för barnen. Tomten är lättskött.

Detta är ett hem som passar båda den stora familjen och den lilla. Det finns många möjligheter både för det privata livet och det sociala samspelet. Ett hus och hemtrevligt hem ni måste besöka.

Välkomna!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Smådoppingvägen 4, Såld i Tollare, Nacka Planlösning från Smådoppingvägen 4, Såld i Tollare, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad