Såld

Centrum, Uppsala

Slottsgränd 2D

Slutpris: 2 650 000 kr

Slottsgränd 2D

Nyrenoverad etta med ett förstklassigt läge, precis intill Slottet!

Unikt tillfälle att förvärva en nyrenoverad etta med ett fantastiskt läge precis intill Slottet! Fastigheten med ursprung från 60-talet har under år 2022 totalrenoverats och befintliga lägenheter moderniserats till ett genomgående nytt och tilltalande skick.
Lägenheten är mycket smart planerad med plats och förvaring till allt du kan önska dig. Köket är i öppen planlösning till rummet, vilket frigör en stor social yta med plats för både soff- och matgrupp. Den praktiska sovalkoven skärmar av sovytan, här ryms en säng och även förvaring i garderober. Från rummet finns även utgång till lägenhetens uteplats mot föreningens gröna oas mitt i stan, en avskärmad och uppvuxen innergården som skänker en vilsam harmoni i lugn och stilla miljö. Du får även ett mycket fräscht badrum med möjlighet för tvättmaskin. Utöver all förvaring i lägenheten så som flera garderober och en stor klädkammare har du även ett separat förråd i källarplan att nyttja.

Som boende får du inte bara innergården att dra nytta av, du har även tillgång till cykelförråd och tvättstuga i källarplan och parkering på framsidan av huset (i dagsläget finns det lediga platser!).

På Slottsgränd bor du som närmsta granne med Uppsala Slott. Området är främst präglad av Uppsala universitet, nöjesliv och inte minst studentliv. Här finns många av Uppsalas historiskt mest intressanta byggnader bl a Uppsala domkyrka, Universitetshuset med aulan, biblioteksbyggnaden Carolina Rediviva och andra äldre institutionsbyggnader. Inom området finns i stort sett alla studentnationer inom kort avstånd. Smidiga cykelvägar med närhet till alla stadens universitetsinstitut. Med andra ord är detta det mest optimala läget för sig som studerar och önskar närhet till allt staden har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad