Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Slipgatan 9, 2 tr

Slutpris: 4 450 000 kr

Slipgatan 9, 2 tr

Stilren funkistvåa - Rymlig balkong - Inom kort sänkt avgift - Stadspulsen och naturen runt hörnet!

Stilren funkistvåa med tilltagna rum, rymlig balkong samt såväl stadspulsen som naturen och Mälarens vatten runt hörnet! Varmt välkommen till Slipgatan 9 i fastighet med byggår 1939 - här finns alla förutsättningar för att trivas på egen hand och under sällskapliga former. Genomgående rymliga rum, flertalet fönsterpartier samt vitmålade väggar bidrar till att bostaden känns ljus och luftig och dessutom lättmöblerad. Innanför ytterdörren välkomnas man av en entré med plats för avhängning. Vidare nås det tilltagna vardagsrummet som inrymmer soffgrupp liksom det större matbordet med tillhörande stolar och flertalet gäster. Intill nås det stilrena köket med alla förutsättningar för att lyckas tillfredsställa de hungriga gästerna. Rummet är utrustat med integrerade vitvaror samt vita skåpsluckor som inrymmer mycket. Tillbaka i vardagsrummet nås den rymliga balkongen som blir som ett extra rum där man kan möblera med sittmöbler och odlingar om så önskas. Rymligt och rogivande sovrum som erbjuder gott om förvaring tack vare garderobsväggen och klädkammaren. Rummet är möblerbart med dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt önskat möblemang. Den franska balkongen ihop med fönstret bidrar till extra ljus till rummet. Bostadens badrum är stilfullt och helkaklat och har en praktisk duschhörna med glasvägar. Här inryms också toalett, handfat med spegelvägg ovan samt handduksvärmare. Dessutom finns nyttjanderätt till ett förråd för extra förvaring. Helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats. Tillträde enligt köparens önskemål.

Brf Kölhalningen 2 är en äkta bostadsrättsförening som bildades år 1999. Det ekonomiska läget är stabilt och man har beslutat att sänka avgiften med 5% i april 2021. Fastigheten består av ett flerbostadshus på adress Slipgatan 9. Föreningen upplåter 40 bostadsrättslägenheter, det finns även 3 lokaler med hyresrätt. För medlemmarna finns nyttjanderätt till tvättstuga, vindsförråd, källarförråd samt cykelförråd.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Slipgatan 9, 2 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close