Till salu

Ekerö Träkvista, Ekerö

Slåttervägen 10

  • Friliggande villa
7 295 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 146 m2 boarea
  • 83 m2 biarea
  • 839 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1972
Slåttervägen 10

-TREVLIG VILLA PÅ LUGN GATA I POPULÄRT OMRÅDE

-STOR VILLA MED DUBBELGARAGE OCH INREDD KÄLLARE- Välkommen till denna trivsamma villa. På entréplanet möts du av en välplanerad hall med en dubbelgarderob med skjutdörrar. Köket erbjuder flera förvaringsskåp och har en utgång till en trevlig trädäckad altan. Intill köket finns en matplats som rymmer 6-8 personer. På detta plan finns också ett helkaklat duschrum och ett sovrum med en garderobsvägg. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med stora fönsterpartier och en braskamin som skapar extra trivsel under de kallare månaderna. Från vardagsrummet kommer du ut till den lummiga och grönskande tomten.

På övre plan finns tre välplanerade sovrum, ett allrum och ett duschrum med bastu. Källaren är inredd och innehåller ett allrum, ett stort sovrum med egen ingång samt en tvättstuga. På tomten finns en rymlig trädäckad altan, delvis under tak, som erbjuder en plats att njuta av under härliga sommardagar. Här kan du duka upp för trevliga måltider utomhus eller bara koppla av med en bok i handen. Den fina gräsmattan är perfekt för både barn och husdjur att springa runt och leka på, vilket skapar en härlig och trygg utomhusmiljö för hela familjen. I trädgården finns flera olika bärbuskar och fruktträd såsom hallon, vinbär, krusbär, äppelträd och körsbärsträd. Besiktigad!

Intresseanmälan
Stephanie Sandstedt
Ansvarig mäklare

Stephanie Sandstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Stephanie

Bostad

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Slåttervägen 10, Till salu i Ekerö Träkvista, Ekerö Planlösning från Slåttervägen 10, Till salu i Ekerö Träkvista, Ekerö Planlösning från Slåttervägen 10, Till salu i Ekerö Träkvista, Ekerö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad