Till salu

Väsjön, Sollentuna

Slalomvägen 6

  • price tag icon 4 264 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 264 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Slalomvägen 6

Välplanerad trerummare med ljust gavelläge.

Ytterst välplanerad trerummare med ljust gavelläge. Bostaden har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde!

Bo mitt i naturen mellan två naturreservat men ändå nära till stan. Från Väsjön tar du dig till Sollentuna centrum på 18 minuter och från Sollentuna centrum tar du dig till Stockholm city på 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. I Edsberg centrum hittar du butiker och service.

Väsjön är ett perfekt område för dig som är aktiv på hemmaplan och trivs i naturen. På med spring- eller promenadskorna och kom direkt ut i den härliga miljön. Eller varför inte ta en tur i skidbacken på vintern eller med cykeln på vår- och sommarhalvåret. Väsjön bjuder även på möjligheten till en skridskotur precis utanför dörren. Föreningen har även en egen skid- och cykelverkstad.

Läs mer om planerna och visionen för området här

IKANO erbjuder bostadsrättföreningen en räntegaranti som skyddar föreningen från räntehöjningar över 3,2 % under lånens bindningstid. Läs mer om detta under dokument - Räntegaranti.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och föreningens ekonomi.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Terese Tångring
Ansvarig mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer om Terese
Isabella Lindell
Assisterande mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Slalomvägen 6, Till salu i Väsjön, Sollentuna
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad