Till salu

Väsjön, Sollentuna

Slalomvägen 6

Nästa visning
calendar icon onsdag 24 juli 16:15 - 16:45
  • price tag icon 2 704 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 745 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 704 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Slalomvägen 6

Smart planerad etta med sovalkov!

IKANO har sänkt priset med 200 000 kr. Smart planerad etta med sovalkov och trivsam balkong in mot gården i nordväst. Här bor du bekvämt med fullt utrustat kök och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin. Inflyttningsklar med flexibelt tillträde!

Bo mitt i naturen mellan två naturreservat men ändå nära till stan. Från Väsjön tar du dig till Sollentuna centrum på 18 minuter och från Sollentuna centrum tar du dig till Stockholm city på 15 minuter. Med en cykeltur på 10 minuter är du i Häggvik som också erbjuder pendeltåg. I Edsberg centrum hittar du butiker och service.

Väsjön är ett perfekt område för dig som är aktiv på hemmaplan och trivs i naturen. På med spring- eller promenadskorna och kom direkt ut i den härliga miljön. Eller varför inte ta en tur i skidbacken på vintern eller med cykeln på vår- och sommarhalvåret. Väsjön bjuder även på möjligheten till en skridskotur precis utanför dörren. Föreningen har även en egen skid- och cykelverkstad.

Läs mer om planerna och visionen för området här

IKANO erbjuder bostadsrättföreningen en räntegaranti som skyddar föreningen från räntehöjningar över 3,2 % under lånens bindningstid. Läs mer om detta under dokument - Räntegaranti.

Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och föreningens ekonomi.

Varmt välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via hemsidan. Välkommen på visning! onsdag 24 juli, 16:15 - 16:45
Terese Tångring
Ansvarig mäklare

Terese Tångring

Reg. fastighetsmäklare, teamleader Läs mer om Terese
Isabella Lindell
Assisterande mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Slalomvägen 6, Till salu i Väsjön, Sollentuna
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad