Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Skyttelgatan 16

  • price tag icon 5 189 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 84 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 189 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Skyttelgatan 16

Modern trea med dubbla balkonger, två toaletter samt skymt av Ån

Välkommen till Skyttelgatan 16 och denna smakfullt inredda trea med fantastiskt läge alldeles intill Årummet. Ett citynära, men ändå lugnt läge med grönskande stadsparken som en av de närmsta grannarna. Bekvämt belägen i fastighet uppförd 2019/2020 med hiss från markplan som även går till garageplanet där lägenhetens förråd och cykelförråd finns. Barnvagnsförråd vid entréplanet.

Bostaden erbjuder härliga sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där såväl stor soffgrupp som rejäl matsalsgrupp ryms med plats för många gäster. De båda sovrummen har sober färgsättning varav ena har förvaring bakom skjutdörrsgarderober samt utgång till balkong. Härligt ljusinsläpp till lägenheten från fönster i två väderstreck samt balkong med såväl förmiddagssol som eftermiddags-och kvällssol med skymt av ån. Vidare finns både badrum med tvättmöjlighet och dusch samt helkaklad gästwc. Hallen erbjuder gott om förvaring via ytterligare skjutdörrsgarderob samt klädkammare. Mycket modern och smakfull färgsättning med vitpigmenterade parkettgolv, ljusa väggar samt kök i grått.

På föreningens innergård finns ett gårdshus med orangeri för odling, fester och gemenskap. Här finns också ett övernattningsrum att hyra för dina gäster om de inte vill ta sig hem på sena kvällen. På innergården finns även grill- och lekplats samt sittplatser för social samvaro.

Ett centralt men ändå lugnt och tryggt läge intill Fyrisån och Stadsparken. Närområdet erbjuder god service i form av Willys matbutik, gym, apotek, frisörer, caféer och restauranger. På några minuters promenad når du stadskärnan med Uppsalas utbud av restauranger, caféer och kulturliv. Perfekt pendlarläge med nära till både stationen och Kungsgatan som länkar enkelt mot E4:an för dig som föredrar bil.

Intresseanmälan
Anna-Maria Norberg
Ansvarig mäklare

Anna-Maria Norberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna-Maria

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Skyttelgatan 16, Snart till salu i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad