Till salu

Haga, Västerås

Skyttegatan 3C

  • price tag icon 4 449 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 195 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 59,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 449 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1949
Skyttegatan 3C

Högst upp med hiss och inglasad balkong!

På tredje våningen finner ni denna gavellägenhet med hiss i huset och inglasad balkong på attraktiva och grönskande Haga!

- Chans att skapa ditt drömboende
- Luftiga ytor och generöst med utrymme
- Ljuvlig innergård i ostört läge
- Gott om förvaring med två förråd

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna 2 rok om 57 kvm ostört beläget högst upp i huset med solig balkong och fri från insyn. Boendet karaktäriseras av genomgående ljusa ytskikt, rymligt kök med diskmaskin och plats för ordentligt matbord, badrum med tvättmaskin, rogivande sovrum samt luftigt vardagsrum med gott om utrymme för fri möblering och utgång mot den soliga balkongen i attraktivt sydvästläge.

Trivsam förening med ljuvlig innergård mot grönska. God ekonomi och friköpta fastigheter sedan 2021. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd.

Välkomna till Haga, ett fint område med närhet till det mesta du kan önska. Här har du matbutiker på gångavstånd, kort cykeltur till Stenby med stormarknad, systembolag och träningspark. Du tar dig smidigt ner på stan, antingen med buss, bil eller cykel, där du har tillgång till MDU, centralstationen, restauranger och butiker. I närområdet finns fina promenadstråk och motionsspår.

Hjärtligt välkomna till ett hem att trivas i!

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Skyttegatan 3C, Till salu i Haga, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad