Såld

Storvreta, Uppsala

Skymningsvägen 46

Slutpris: 3 500 000 kr

Skymningsvägen 46

Välkommen till Skymningsvägen 46 och denna smakfullt renoverade bostad med b la nya fönster, kök, två badrum, golv samt ytskikt. Insynsskyddad, lättskött trädgård med pool, här kan du även njuta i det trevliga inglasade uterummet som har en bastu i anslutning. Garage i länga med laddare för el bil.

Planlösningens entréplan fördelar sig på hall, badrum med kakel och klinker, tvättstuga, kök med matplats, ett sovrum och vardagsrum med täljstenskamin. Övervåningen öppnar upp med ett allrum och härifrån nås tre sovrum samt ett badrum.

Närhet till volleybollplan och till badplatsen, perfekt för att ta sig ett svalkande kvällsdopp varma sommarkvällar. Utanför tomten går en trevlig gångväg där du kan njuta av naturen runt å-rummet. Ett trivsamt boende för både barnfamiljen som för familjen som vill sätta ”lite” guldkant på vardagen. Är du intresserad av odling så finns det möjlighet att odla vid den s.k. ängen.

Från bostaden har du även närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad