Till salu

Storvreta, Uppsala

Skymningsvägen 46

3 795 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 117 m2 boarea
  • 241 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1978
Skymningsvägen 46

Välkommen till Skymningsvägen 46 och denna smakfullt renoverade bostad med b la nya fönster, kök, två badrum, golv samt ytskikt. Insynsskyddad, lättskött trädgård med pool, här kan du även njuta i det trevliga inglasade uterummet som har en bastu i anslutning. Garage i länga med laddare för el bil.

Planlösningens entréplan fördelar sig på hall, badrum med kakel och klinker, tvättstuga, kök med matplats, ett sovrum och vardagsrum med täljstenskamin. Övervåningen öppnar upp med ett allrum och härifrån nås tre sovrum samt ett badrum.

Närhet till volleybollplan och till badplatsen, perfekt för att ta sig ett svalkande kvällsdopp varma sommarkvällar. Utanför tomten går en trevlig gångväg där du kan njuta av naturen runt å-rummet. Ett trivsamt boende för både barnfamiljen som för familjen som vill sätta ”lite” guldkant på vardagen. Är du intresserad av odling så finns det möjlighet att odla vid den s.k. ängen.

Från bostaden har du även närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Skymningsvägen 46, Till salu i Storvreta, Uppsala Planlösning från Skymningsvägen 46, Till salu i Storvreta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad