Såld

Skuru, Nacka

Skurusundsvägen 65

Slutpris: 14 100 000 kr

Skurusundsvägen 65

Villadröm med stor tomt, dubbelgarage och båtplats!

Välkommen till denna vackra och välunderhållna villa, omsorgsfullt byggd av nuvarande ägare år 1999. Villan är omgiven av en stor och välskött trädgård som bjuder på både grönska och avkoppling. Den prunkande tomten är perfekt för barnens lek, sommarens grillfester eller bara lugna stunder i solen. Tomtens storlek om 1284 kvm är ovanligt stor för området. För den bilintresserade eller familjen med flera bilar finns ett rymligt dubbelgarage, vilket också erbjuder extra förvaringsutrymme.

- Båtplats ingår!
- Braskamin
- Dubbelgarage
- Stor tomt mot skogen
- 5 sovrum
- Två badrum
- Nära busshållplats
- Nära badplats, fotbollsplan och havet

Lev ut era drömmar och bo nära havet, sjön, Nyckelvikens naturreservat cirka en mil från Stockholm City. Här bor ni riktigt centralt med skola, idrott, affärer, restauranger och kommunikationer precis runt hörnet.

Huset är placerat i ett högt och fritt läge, väl indraget från vägen. Klassisk design som smälter in fint i miljön med skog och vatten. Nuvarande ägare lät bygga huset för 25 år sedan och har förvaltat huset väl. Skicket är mycket gott. Se detaljerad beskrivning av fastighetens händelser under fliken dokument.

Flertalet bra sittplatser utomhus. Så mysigt att avnjuta morgonkaffet på framsidan en lördag morgon och bara njuta av lugnet. På kvällen avnjuts härliga grillkvällar på baksidan mot skogen. En höjdpunkt är den inbjudande jacuzzin, som ger möjlighet till härlig avkoppling året runt. Tänk dig att sitta här med en kopp te under stjärnklara kvällar eller koppla av med vänner under en solig dag.
Läget mot skogen är riktigt speciellt, med vackra tallar, mossa och blåbärsris.

Huset erbjuder utmärkta sällskapsytor med stort kök, matsal och vardagsrum. Här är det enkelt att bjuda in till fest och middag för många. Fem bra sovrum, två badrum och ett extra allrum/sovrum gör att alla får plats. Rummen är väl tilltagna och hela huset känns väldigt rymligt. Nedre plan har många och stora fönster mot altan och skog.

Dubbelgaraget är en riktig dröm! Passar lika bra för bilentusiasten som för den aktiva idrottsfamiljen med mycket utrustning. Ovanpå garaget finns ett isolerat rum, som nuvarande ägares barn använt som sitt tillhåll med kompisar. Har även använts som gästrum för övernattande gäster. Garage och rum är isolerat och vatten är indraget.

Tomten är väldigt fin och välskött, med många buskar, träd och planteringar. Här finns något som blommar hela säsongen! Gott om plats för spel och lek. Här finns också gott om plats för grönsaksodlingar och blomrabatter. Här finns flera fruktträd, som äpple, plommon, körsbär och persika. Baksidan gränsar mot skog, så här blir det väldigt mysigt och privat. Bara rådjuren som gör er sällskap. Kör ni elbil så finns redan en elbilsladdare. Bra uppfart med plats för flera bilar. Snygg trappa i sten upp till huset. Allt är väl genomtänkt och planerat.

Båtplats ingår och följer fastigheten! Ner till båtklubben tar det bara fem minuter att promenera.

Lugnt område med närhet till allt! Utskogens förskola ligger på kort promenadavstånd och Borgvallaskolan ligger direkt runt hörnet. Cirkusparken som är områdets populära park med grillplats, bollplaner, cykelbana och utegym ligger även den på kort gångavstånd. Skuruparken och Nyckelviken erbjuder sköna naturpromenader och barnen har nära till Skuru IP. På kort promenadavstånd finns också Skurusundet och mysiga Bastusjön med sandstrand. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset.

Bosätter du dig i Skuru bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till stan på cirka 15 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via fin cykelväg ta sig in till city. Busshållplatsen ligger bara någon minut bort. Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett trevligt bostadsområde, granne med skog och vatten, men ändå stan nära.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skurusundsvägen 65, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Skurusundsvägen 65, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad