Såld

Skuru, Nacka

Skurusundsvägen 57

Slutpris: 8 850 000 kr

Skurusundsvägen 57

Utvecklingschans i Skuru!

En ovanlig chans i Skuru! Stor fastighet med två hus och dubbla adresser.

60-talsvilla om 80+80 kvm. Utmärkt planlösning på entréplan med stort vardagsrum med kamin och utgång till balkong, kök, två sovrum och badrum. Nedre plan består av stort allrum, två möjliga sovrum, tvättstuga och utmärkta förvaringsmöjligheter. Huset är fullt beboligt, men behöver delvis renoveras.

Den röda gulliga stugan vid Borgvallavägen kan bli riktigt fin vid en renovering.

Bosätter ni er på Skurusundsvägen 57 får ni ett enkelt liv! Här får ni på riktigt närhet till allt, oavsett om ni vill bada, promenera i skogen, shoppa eller snabbt åka in till stan. Läget nära Nyckelviken ger möjlighet till promenader och träning på fina barkspår i skog, och klippbad vid brukshundsklubben. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum och bussar i Skuru (409, 449) samt övriga Nacka-bussar. Busshållplatsen på Skurusundsvägen ligger nära.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av en mysig fastighet, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel. 

Fastigheten har dubbla adresser, Skurusundsvägen 57 och Borgvallavägen 4. Så den röda stugan har en egen adress.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skurusundsvägen 57, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Skurusundsvägen 57, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad