Såld

Blåsbo, Västerås

Skultunavägen 16B

Slutpris: 1 738 000 kr

Skultunavägen 16B

Två lägenheter i en!

Varmt välkommen till denna unika bostad som är två separata lägenheter med varsin ingång och varsitt kök & badrum. Registrerad som en trerummare om 70kvm med möjlighet att slå ihop lägenheterna genom ett valv i vardagsrummet.

Den större lägenheten om 2rok fördelar sig över en inbjudande hall, ett praktiskt och fräscht kök som är utrustat med allt man behöver, ett helkaklat och nyligen renoverat badrum, ett rogivande sovrum med förvaring via skjutgarderober och sist men inte men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong i soligt läge.

Den mindre lägenheten om 1rok fördelar sig över en välkomnande hall, en rymlig klädkammare för förvaring, ett allrum, en kokvrå och ett badrum. Genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt i båda lägenheterna. Till lägenheten hör två vindsförråd och två källarförråd.

Attraktivt läge med närhet till Mälardalens universitet, Västerås centralstation, vackra promenadstråk runt svartån, Rocklunda med motionsspår samt gångavstånd till Västerås citys utbud av shopping och restauranger.

Välskött och stabil bostadsrättsförening som precis har fyllt 80år! Inom föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga och samlingslokal. Grillplats och en lekplats finns på innergården.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad