Till salu
Budgivning pågår

Blåsbo, Västerås

Skultunavägen 16B

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 4 1 575 000 kr Visa alla
1 495 000 kr
area icon Yta
  • 70 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 264 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
Skultunavägen 16B

Två lägenheter i en!

Varmt välkommen till denna unika bostad som är två separata lägenheter med varsin ingång och varsitt kök & badrum. Registrerad som en trerummare om 70kvm med möjlighet att slå ihop lägenheterna genom ett valv i vardagsrummet.

Den större lägenheten om 2rok fördelar sig över en inbjudande hall, ett praktiskt och fräscht kök som är utrustat med allt man behöver, ett helkaklat och nyligen renoverat badrum, ett rogivande sovrum med förvaring via skjutgarderober och sist men inte men inte minst ett socialt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong i soligt läge.

Den mindre lägenheten om 1rok fördelar sig över en välkomnande hall, en rymlig klädkammare för förvaring, ett allrum, en kokvrå och ett badrum. Genomgående parkettgolv och fräscha ytskikt i båda lägenheterna. Till lägenheten hör två vindsförråd och två källarförråd.

Attraktivt läge med närhet till Mälardalens universitet, Västerås centralstation, vackra promenadstråk runt svartån, Rocklunda med motionsspår samt gångavstånd till Västerås citys utbud av shopping och restauranger.

Välskött och stabil bostadsrättsförening som precis har fyllt 80år! Inom föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, tvättstuga och samlingslokal. Grillplats och en lekplats finns på innergården.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad