Såld

Skölsta, Uppsala

Skölsta ängsväg 20

Slutpris: 3 050 000 kr

Skölsta ängsväg 20

En oas i Skölsta

Nu finns äntligen en mycket trevlig fastighet med fridfullt läge där tomten är 1 403 kvm.

Här kan du antingen ha en mysig oas endast 10 min från Uppsala centrum eller bygga ditt drömboende på en fin tomt.

Tomten ligger mysigt till i utkanten av området. Den ligger med sol hela dagen och det är rofullt med fågelkvitter och med Lännakatten en bit i från fastigheten. Huset som finns är 44 kvm stort och lämpar sig till fritidsboende. Det finns också en byggnad där dusch och mulltoa finns installerat. Utomhus finns en överbyggd altan, fruktträd, bärbuskar, blommor i form av gullvivor, kungsängsliljor, rosor m.m.

I området finns det blandad bebyggelse allt från villor till fritidshus.

Området Skölsta ligger ca 10 min med bil från Uppsala och har blivit ett populärt område då det ligger väldigt naturskönt samtidigt som du bor nära stan och har cykelavstånd till Gränby Köpstad, Uppsalas största köpcentrum, som erbjuder all service du behöver. I Skölsta väljer allt fler att bo permanent - ett område som bebyggs och utvecklas. En ny förskola har redan öppnat, en till är på gång. Trevliga promenadstråk, ett obeskrivligt lugn och den natursköna miljön är framför allt det som lockar. Bra pendlingsmöjligheter med närhet till E:4an

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skölsta ängsväg 20, Såld i Skölsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad