Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Skolgatan 33B

Slutpris: 6 600 000 kr

Skolgatan 33B

Unik och fint renoverad 1950-tals våning. Högst upp i etage med fantastisk utsikt!

Fritt belägen, högst upp med hiss, ligger denna fantastiska etagelägenhet, omsorgsfullt och exklusivt renoverad med delar av den ursprungliga charmen kvar. Vardagsrummet har en takhöjd om drygt fem meter och har en vacker öppen spis. Balkongen är belägen in mot gården med behörigt avstånd till omgivande fastigheter. Fantastisk utsikt mot Domkyrkan, Slottet och det vackra årummet. Köket har gott om förvaring och alla vitvaror är i toppklass. Lägenheten har idag tre sovrum där ett är beläget uppe på etageplanet och har takfönster och egen klädkammare. Två badrum samt en WC.

Läget kan inte bli bättre: restauranger, caféer, affärer direkt utanför porten och vackra promenadstråk längs med intilliggande Fyrisån och Vasaparken; här finns allt du behöver för en enkel och innehållsrik fritid.

Mycket välskött, lågt belånad bostadsrättsförening med egna p-platser inne på gården. Till lägenheten hör två källarförråd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad