Såld

Centrum, Uppsala

Skolgatan 22B

Slutpris: 4 750 000 kr

Skolgatan 22B

Ljus och väldisponerad 4:a i city med två inglasade balkonger och hiss ifrån markplan!

Nu har du chansen att förvärva den här ljusa välplanerade fyrarumslägenheten med två inglasade balkonger i fastighet med hiss ifrån markplan. Här bor du i ett utmärkt läge mitt i City. Ta del av det bästa från två världar, en lugnt kvarter med en trevlig innergård samtidigt som du har restauranger, caféer, fyrisån etc runt knuten.

Planlösningen fördelar sig på trevlig hall med plats för avhängning i skjutdörrsgarderober samt praktisk klädkammare. Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket. Utgång till inglasad balkong med sol på dagen ifrån vardagsrummet. Stilrent kök i vitt utrustat med all maskinell utrustning som kan önskas och plats för större matbord. Master bedroom med plats för dubbelsäng och skrivbordsdel. Här får du gott om förvaring i skjutdörrsgarderober samt ingång till egen toalett. Sovrum 2 med plats för större säng och skrivbord. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum 3 med plats för säng och skrivbord. Härifrån når du den andra inglasade balkongen mot gården med kvällssol. De stora inglasade balkongerna fungerar som praktiska extrarum under större delen av året.

Varmgarage i källaren. Till lägenheten hör ett förråd på ca: 7 kvm.

Bara en kort promenad bort har du kollektivtrafik, matbutik och centrum, så att du spontant kan åka
till vänner eller gå på stan när du känner för det. Njut av trevliga promenader längs med Fyrisån eller löpträna för den aktive. Resecentrum når du på ca: 10 minuters promenad.

Missa inte detta boende kontakta mäklaren på christoffer.stalen@widerlov.se alt 0708 43 48 99 redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad