Såld

Centrum, Uppsala

Skolgatan 20C

Slutpris: 2 600 000 kr

Skolgatan 20C

2:a intill fyrisån med hiss från markplan och balkong!

Välkommen till en ljus och rymlig lägenhet på Skolgatan 20C i hjärtat av Uppsala, där du kan njuta av stadens puls samtidigt som du har närhet till universitet, vackra naturområden och parker.

Lägenheten bjuder på ett generöst vardagsrum där du enkelt kan möblera med en större soffgrupp, bokhylla och matplats, perfekt för att koppla av efter en lång dag eller för att umgås med vänner och familj. Det ljusa sovrummet har stort ljusinsläpp och erbjuder många förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. I det välplanerade och välutrustade köket finns plats för matbord för 4-6 personer, där du kan laga härliga middagar och njuta av trevliga stunder tillsammans. Från köket når du lägenhetens soliga balkong som har plats för bord och stolar.

Närheten till Uppsalas stadskärna innebär enkel tillgång till restauranger, butiker och annan service, samtidigt som du har gångavstånd till platser som Domkyrkan, Ekonomikum, Uppsala Konsert & Kongress och Resecentrum.

Bo med stadspuls och med ett ypperligt pendlarläge samtidigt som lugnet väntar alldeles nedanför vid bryggorna längs med Fyrisån. Välkommen att upptäcka ditt nya drömboende på Skolgatan 20c i Uppsala!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad