Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Skolgatan 13

Slutpris: 7 010 000 kr

Skolgatan 13

Sekelskiftesvåning med mycket charm!

Representativ, ljus och luftig bostad i fastighet från 1886. Vandra och njut av de vackra vyerna i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter, med varierande arkitektur och prunkande grönområden. Här bor du centralt, men ändå otroligt lugnt i trivsamma omgivningar.

Boytan om ca 155 kvm är fördelad på 5 rok. Den innefattar flera tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar, spröjsade fönster, djupa fönsternischer, ca 3 meter takhöjd och vackra trägolv. Renoverat fullutrustat kök, tre rum i fil alla med generös yta, sovrum/arbetsrum med balkong mot den skyddade innergården, ytterligare sovrum mot gården, samt två wc, en dusch och rejäl klädkammare. Alla rummen har varsin eldstad som idag inte går att nyttja.

Fin och välskött trädgård med gräsmatta, träd och planteringar. Tillgång till trädgårdsmöbler och grillplats.
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Ypperligt läge med närhet till Centrum och Stationen. I närområdet finns flera mataffärer, restauranger och övrig service. Det finns även flera förskolor och skolor i området.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skolgatan 13, Såld i Främre Luthagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad