Såld

Svartbäcken, Uppsala

Sköldungagatan 36C

Slutpris: 1 750 000 kr

Sköldungagatan 36C

Charmig 1:a i fint skick, belägen i hemtrevliga Svartbäcken!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1:a i city- och naturnära Svartbäcken! Lägenheten ligger högre upp i huset och erbjuder en genomgående planlösning med fönster i två olika väderstreck, vilket bidrar till trevligt ljusinsläpp under hela dagen och en varm atmosfär. Lägenheten har tidigare renoverats och erbjuder idag bl a ett modernt kök och ett helkaklat badrum.
Denna lägenhet erbjuder plats för allt du kan önska dig och gott om förvaringsmöjligheter, här fördelar sig kvadratmetrarna bl a på en hall med avhängning och förvaring i både inbyggda garderober samt en rymlig klädkammare och ett bra utrustat kök med plats för matbord. Ett badrum med dusch och förberett för tvättmaskin samt ett luftigt vardagsrum som rymmer både säng, soff- och matgrupp. Balkongen ligger i söderläge med utsikt mot föreningens trevliga innergård. Till detta får du även förvaringsmöjligheter i två förråd. I föreningen får du även tillgång till den grönskande innergården med trädgårdsmöbler och utegrill samt hobbyrum.

Allt som önskas finns inom räckhåll. Svartbäcken erbjuder närhet till såväl stadskärnan som naturområden.
I den direkta omgivningen finns Fyrishov sportanläggning och Torbjörnstorg med restauranger, butiker och mataffär. Vackra promenadsträckor kring Fyrisån och naturområdet Röbo med springspår och utegym finns inom kort avstånd.
Med en cykeltur på endast några minuter är ni framme vid stadskärnan, Ekonomikum och universitetsområdena. Smidig anslutning till E4:an.

Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sköldungagatan 36C, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad