Såld

Svartbäcken, Uppsala

Sköldungagatan 35

Slutpris: 3 000 000 kr

Sköldungagatan 35

Rymlig trea i populär förening med låga avgifter

Välkomna till denna ljusa och hemtrevliga genomgångslägenhet om tre rum och kök på hela 86 kvm i populära Svartbäcken.

Lägenheten ligger på våning 3 av 3 med fri utsikt mot föreningens grönskande innergård i ett barnvänligt område. Här bor du i en stabil förening med låg belåning och låg avgift så att du kan lägga pengarna på annat.

Planlösningen fördelar sig på fint kök i bra skick med bra maskinell utrustning och stor matplats intill fönster. Glasparti mellan kök och vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för soffmöbler mm. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i inbyggda garderober. Utgång till härlig balkong i solläge och med trevlig utsikt. Sovrum 2 med plats för säng och förvaring i två lösa garderober. Fräscht helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin.

Lägenheten präglas av genomgående fina ytskikt och gott om förvaring. Bostaden är lugnt belägen i välskött, stamrenoverad fastighet i citynära Svartbäcken. Väl omhändertagen innergård med trädgårdsmöbler, grillmöjligheter och lekplats.

Här bor du centralt men ändå naturnära med fina strövområden och motionsspår i Röbo samt Fyrishov alldeles intill. Närservice finns vid Torbjörnstorg med bl a ICA, sushirestaurang, blombutik etc. Nära till kollektivtrafik så att du enkelt kan ta dig till jobbet eller hälsa på kompisar. Till city tar du dig enkelt och smidigt via bra gång- och cykelvägar.

Tillträde preliminärt i mitten av oktober.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sköldungagatan 35, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad