Såld

Bergsbrunna, Uppsala

Skogsvägen 45

Slutpris: 4 050 000 kr

Skogsvägen 45

Renoveringsobjekt på Skogsvägen 45 i Bergsbrunna

Är du redo att skapa ditt drömhem? Denna rymliga villa på Skogsvägen 45 erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt hem precis som du vill ha det.
Med 186 kvm boyta i ett mycket utmanande skick är detta renoveringsprojekt perfekt för dig som älskar att designa och skapa.

Huset är beläget i det eftertraktade området Bergsbrunna i Uppsala där du har närhet till skolor, butiker och natur, vilket gör detta till en idealisk plats för familjer.

Kontakta mig idag för mer information och möjlighet att besöka detta spännande projekt.
OBS! Huset säljs med friskrivningsklausul.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skogsvägen 45, Såld i Bergsbrunna, Uppsala Planlösning från Skogsvägen 45, Såld i Bergsbrunna, Uppsala Planlösning från Skogsvägen 45, Såld i Bergsbrunna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad