Kommande bostad

Örsundsbro, Enköping

Skogsvägen 1

  • Friliggande villa
6 495 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 9 rum och kök
area icon Yta
  • 312 m2 boarea
  • 147 m2 biarea
  • 1 195 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1960+2008
Skogsvägen 1

Välkomna till ett av Örsundsbros mest spektakulära hus!

Välkomna till ett av Örsundsbros mest spektakulära hus med disponibel yta om ca 450 kvm. En läcker byggnation i två plan med soutterängdel. Här kan ni bl a njuta av påkostade material, maffig takhöjd, takfönster samt fönster från golv till tak som låter dagsljuset flöda fritt, flertalet våtutrymmen som samtliga renoverats och fantastisk relaxavdelning med spa- och gymdel.

Här finns oändliga möjligheter och hela familjen trivs med stora umgängesytor, plats för allas intressen eller generationsboende. Man spenderar mest tid i det enorma vardagsrummet med halvöppen lösning mot köksdel med fönsterprytt torn där man gärna placerar ett rejält matbord. Även köket präglas av stora fönster, gedigen skåpinredning, all utrustning ni kan tänkas behöva och rejäl matplats. Många sovrum som kan delas av till ännu fler, stort tv-rum, våtutrymmen i snygg design i anslutning till samtliga rum, förberett för loft som gärna agerar arbetshörna eller kanske extra sovrum? Otroliga förvaringsytor i den äldre källardelen, här finner ni även pannrum, tvättstuga med stryk-/torkrum, groventré och garage med verkstadsdel och fjärrstyrd port.

Uteplatserna är många och det finns trädäck placerade i olika delar av trädgården för att fånga upp dagens alla soltimmar. Vissa delar av trädgården blir insynsskyddade och här finns växtlighet som bjuder på både grönska och färgprakt som växlar med årstiderna. Boende samt gäster parkerar enkelt i garage eller på den breda, stenbelagda uppfarten.

Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis, välsorterad mataffär, diverse butiker med bl a inredning och kläder, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Örsundsbro IF i spetsen och 80 föreningar. Många företag väljer att etablera sig i trakten, det finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige. Alstabadet är ett populärt bad ca 1 km bort med vidsträckt gräsmatta och badbryggor. Uvberget erbjuder fin fikaplats med utsikt över Alstasjön och "Fjärdhundraland" är ett samlingsnamn för alla fantastiska, lokala caféer, lanthandlare med lokalproducerad mat och loppisar som finns på Örsundaslätten.

Bra pendlarmöjligheter med 50 minuters bilresa till Stockholm, 40 minuter med bil till Västerås, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kollektivt finns busshållplatsen 1 km bort med mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Skogsvägen 1, Kommande i Örsundsbro, Enköping Planlösning från Skogsvägen 1, Kommande i Örsundsbro, Enköping
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad