Såld

Eriksberg, Uppsala

Skogsbergsvägen 3

Slutpris: 9 250 000 kr

Skogsbergsvägen 3

Hörntomt i populärt villaområde!

Väl underhållet och moderniserat hem som tack vare det inredda källarplanet har en totalyta om ca 252 kvm. Nuvarande ägare har omsorgs- och stilfullt renoverat huset löpande under åren och allt andas genomgående hög kvalitet. Altandäck i soligt sydvästläge med elstyrd markis samt lättskött hörntomt och friliggande garage med fjärrstyrda portar.

Planlösningen erbjuder många fina sällskapsutrymmen för trevligt umgänge. På entréplan finns välkomnande hall med klädkammare, gäst-wc, mycket stort och trivsamt kök, ljust vardagsrum med vacker eldstad, stilrent badrum och fyra bra sovrum. I källarplan finns ljus gillestuga med braskasset, fräscht badrum med intilliggande bastu, rymlig tvättstuga, matkällare, ett extra sovrum och bra förrådsmöjligheter.

Bra läge är i det gamla Eriksberg med vackra hus och trädgårdar, här bor ni i verkligen idylliskt villakvarter med bekvämt cykelavstånd till Uppsala city, Akademiska sjukhuset, Universitetet och kort promenadavstånd till uppskattade Stadsskogen. I Eriksberg har man mycket nära naturen och Hågadalens härliga omgivningar med fantastiska vandringsmöjligheter. Från bostaden har man gångavstånd till populära Västertorg med matbutiker, apotek, vårdcentral, frisör mm. I omgivningarna finns även skolor, förskolor, restauranger, bibliotek och övrigt serviceutbud. Nära till kommunikationer med buss.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skogsbergsvägen 3, Såld i Eriksberg, Uppsala Planlösning från Skogsbergsvägen 3, Såld i Eriksberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad