Såld

Eriksberg, Uppsala

Skogsbergsvägen 2

Slutpris: 8 500 000 kr

Skogsbergsvägen 2

Pedantskött hus och trädgård med läckra nivåskillnader som bl a innefattar tre meters takhöjd!

När ni kliver ur bilen möts ni av en pedantskött trädgård som omfamnas av tät häck. Via prydlig gång tar ni er till husets entré och där förstår ni att det pedantiska även innefattar huset, för här har man löpande renoverat alla ytskikt för att hålla dem perfekta.

Möblerbar farstukvist tar er in i rymlig hall och genast slås ni av de läckra nivåskillnaderna. När ni är i hallen så är ni en halv våning från sällskapsytorna, vilket ger en fin överblick. Vardagsrum och kök är i öppen, generös lösning med stora fönsterpartier som låter dagsljuset flöda fritt. I rummets mitt finns dessutom en dekorativ öppen spis som bjuder på skön värme lite kallare årstider. Köket är stilrent inrett med påkostad inredning från Kvänum, stenbänk och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, det finns gott om plats för rejält matbord och i bortre delen av rummet placerar man gärna ett skönt soffmöblemang. En halvtrappa upp finner ni stor matsal som rymmer många middagsgäster samt stort tvättutrymme med groventré och gäst-wc med dusch. På övre plan finns samtliga sovrum, en innerhall som gärna nyttjas som bibliotek, rymlig klädkammare och spaavdelning med brett bubbelbadkar, bastu, dusch och wc.

Här bor ni med låga driftskostnader då huset tilläggsisolerats mer än nödvändigt med fjärrvärme med vattenburet system som värmekälla. Insynsskyddad, kuperad tomt med vidsträckt gräsmatta, fina rabatter, prydliga grusgångar och fruktträd. Stort altandäck samt balkong i söder för bästa trivsel under soltimmarna. Här ryms även rejält bil- och cykelgarage, två förråd samt bred uppfart för flertalet bilar.

Här bor ni omgiven av naturen och lugnet utan att ge avkall på närheten till service och Uppsala stadskärna, tre populära restauranger runt husknuten, endast 300 meter till Västertorg med bl a mataffär och restaurang. Lättillgängliga parkeringsmöjligheter för både boende och gäster, nära busshållplats med täta avgångar, förskola och skola, nära Ekeby med stora träningslokaler, vårdcentral, bibliotek och behagligt cykelavstånd till bl a citykärnan, BMC, Akademiska sjukhuset och Ångströmslaboratoriet. Intilliggande Hågadalen och Stadsskogen erbjuder dessutom ett rikt friluftsliv med bl a trevliga promenadstråk, joggingspår, svampplockning och skidspår vintertid.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skogsbergsvägen 2, Såld i Eriksberg, Uppsala Planlösning från Skogsbergsvägen 2, Såld i Eriksberg, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad