Kommande bostad

Skogalund, Nacka

Skogalundsklippan 18

  • price tag icon 5 888 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 90 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 888 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1984-1985
Skogalundsklippan 18

** Kommande försäljning, ring för privatvisning 070 28 10 627 **

Generös balkong - Fina materialval - Inglasad balkong - Stabil förening med mycket god ekonomi - Två moderna badrum

Denna optimalt planerade fyrarumslägenhet är nyrenoverad och har allt du behöver för att skapa ditt perfekta boende. Lägenheten har en inbjudande planlösning mellan köket och vardagsrummet vilket ger en luftig och ljus atmosfär. Det trivsamma köket har alla bekvämligheter du behöver för att skapa måltider med familjen. Köket har gott om skåp och bänkytor vilket ger dig bra med plats att laga mat och förvara dina köksredskap. Lägenheten har två badrum, vilket gör det bekvämt och enkelt att dela med sig av utrymmet. Det ena badrummet har wc och kommod medan det andra har en rymlig dusch med en modern duschvägg i klarglas, kommod, wc, handdukstork och högskåp. Allt känns nytt och fräscht, vilket ger en känsla av lyx och avkoppling. Bostaden disponerar 3st rofyllda sovrum med plats för förvaring. Från masterbedroom, nås även en skön inglasad balkong! I anslutning till sovrummen finner ni en rymlig klädkammare.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet den perfekta platsen att kalla ditt nya hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad