Såld

Haga, Västerås

Skjutbanegatan 15B

Slutpris: 1 060 000 kr

Skjutbanegatan 15B

Unik tvåa i toppskick!

Varmt välkommen till denna välplanerade och totalrenoverade tvårummare belägen på våning 1!

Påkostade materialval och unika lösningar är genomgående i hela bostaden. Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med trägolv och förvaring via en klädkammare med skjutgarderober, ett fräscht och helkaklat badrum med handdukstork, ett rymligt sovrum med gott om förvaring via garderober, ett fräscht kök med klinkergolv och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp som vetter ut mot en stor och inglasad balkong med utsikt över grönområde! Fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten via fönsterpartier. Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

I närområdet finns det restauranger, matvarubutik, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad