Till salu

Haga, Västerås

Skjutbanegatan 10C

  • price tag icon 4 303 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
945 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 59 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 303 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1959
Skjutbanegatan 10C

Välplanerad tvåa i gott skick - belägen på entréplan!

Varmt välkommen till Skjutbanegatan 10C och denna välplanerade tvårummare med stor och inglasad balkong! Bekvämt belägen på entréplan.

- Genomgående bra skick
- Stabil förening
- Entréplan med stor och inglasad balkong

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med förvaring via garderober, ett praktiskt kök som är utrustat med allt man behöver, vardagsrum som är öppet mot köket med utgång till en stor balkong som vetter mot innergård/allmänning, ett rymligt badrum med tvättmaskin och ett rogivande sovrum med garderober för förvaring.

Stabil förening med god ekonomi som erbjuder bland annat tvättstuga och ett förråd per lägenhet.

I närområdet finns det restauranger, matbutiker, förskola/skola, lekparker och härliga promenadstråk. Cykelavstånd till City och för den som vill åka buss finns det gott om kommunikationer. Nära till Finnslätten och Stenbys handelsområde.

Intresseanmälan
Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad