Såld

Storvreta, Uppsala

Skiftesvägen 2

Slutpris: 4 400 000 kr

Skiftesvägen 2

Välkommen till Skiftesvägen 2 belägen på hörntomt med trevligt inglasat uterum och uteplats! Egen lättskött trädgårdstomt och garage och parkeringsplats vid huset.
Här bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till all tänkbar service och gott om fritidsaktiviteter – perfekt för den aktiva familjen.
Planlösningens entréplan fördelar sig på hall, badrum med kakel och klinker, ett sovrum, tvättstuga, kök och matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet nås det inglasade uterummet Övervåningen öppnar upp med en övre hall och från denna nås tre sovrum samt ett badrum.

Från bostaden har du närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsteraffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad