Såld

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Skeppsmäklargatan 49, 8/8 tr

Slutpris: 9 300 000 kr

Skeppsmäklargatan 49, 8/8 tr

Etagelägenhet högst upp i huset med fri utsikt och två stora balkonger i sydväst. Sällan till salu.

- Stor fin etagelägenhet högst upp i huset
- Två balkonger om totalt 20 kvm i sydväst och en fantastisk utsikt
- Väldigt sällan till salu
- 5 minuters promenad till badsjö och 10 minuters promenad till city
- Stora fönsterpartier i flera väderstreck och härliga sällskapsytor helt utan insyn
- I dagsläget finns garageplats ledig i huset

Nu har du äntligen chansen att köpa en stor fin etagelägenhet i populära Hammarby Sjöstad. Här bor du högst upp på våning 6 och 7 med fantastisk utsikt över Hammarby Sjöstad, Hammarbybacken och ända in till Södermalm.

Bostaden erbjuder två stora och härliga allrum med plats för soffgrupper och matsalsmöbler samt fönsterpartier i tre väderstreck vilket ger dig en vacker utsikt. Ett ljust modernt kök med bra arbetsytor och med stora fönster i flera väderstreck så du även här får en häftig utsikt. En köksö intill som blir kökets mittpunkt och en naturlig samlingsplats. Matplats intill köket med gott om plats för långbord och stora middagar med familj och vänner. Två stycken stora balkonger om totalt 20 kvm i sydväst varav den ena är delvis inglasad. Här öppnas upp för flera möbleringsalternativ och många härliga grillkvällar till solnedgångar över takåsarna.

Vidare disponerar bostaden tre sovrum i bra storlek. Ett med intilliggande klädkammare och de andra med bra platsbyggd förvaring. Två moderna badrum varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rummet under trappen används idag som kontor med två skrivbord men går enkelt att göras till ett sovrum vid behov. Utöver detta har du mängder med platsbyggd förvaring och smarta lösningar.

Sammanfattningsvis en stor fin lägenhet belägen i en välskött förening på en central adress.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skeppsmäklargatan 49, 8/8 tr, Såld i Hammarby Sjöstad, Stockholm Planlösning från Skeppsmäklargatan 49, 8/8 tr, Såld i Hammarby Sjöstad, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad