Såld

Östermalm - Nedre Gärdet, Stockholm

Skeppargatan 102

Slutpris: 4 775 000 kr

Skeppargatan 102

Ljus och bra planerad funkis-2:a på attraktiva Skeppargatan - högt upp i huset och härlig utsikt!

Nu finns chansen att köpa en ljus och fantastiskt bra planerad funkis-2:a om 44 kvm på attraktiva Skeppargatan - högt upp i huset, fritt läge och med härlig utsikt mot Tessinparken! Här bor du i bästa läge på Östermalm/Nedre Gärdet, nära Fältöversten och Karlaplan. När du bor här får du det bästa av två världar - där det lugna livet i grönskan på Nedre Gärdet möter Östermalmspulsen. Här bor du som bäst i en av de mest attraktiva delarna av Nedre Gärdet och det är nära till kommunikationer med T-bana och bussar. Här bor du fantastiskt bra med allt vad du behöver och det mesta inom gångavstånd!

Detta lugna läge på Skeppargatan intill Fältöversten och Karlaplan är för dig som vill bo lugnt och fridfullt samtidigt med pulsen runt hörnet. Det centrala läget gör att det är nära till flera av Östermalms och Gärdets huvudpunkter så som
t. ex. Tessinparken, Gärdet och Djurgården och Östermalmstorg med Saluhallen. Området på Östermalm erbjuder rikt utbud av fina butiker, bra restauranger och trevliga caféer samt nöjes- och kulturliv. Det finns också välkända bagerier och bra mataffärer i närheten.

Huset är från 1930-talet och ger härlig känsla och atmosfär som bidrar positivt till boendeupplevelsen. Lägenheten har fina fönster som ger mycket ljus och det finns många tidstypiska detaljer. Den öppna känslan mellan kök och vardagsrum ger upplevelsen av stora ytor för middagar och socialt umgänge.

Med sitt höga läge är lägenheten ljus och luftig. Hallen har plats för ytterkläder och skoförvaring och leder in till köket som är effektivt planerat och har bra avlastnings- och arbetsytor. Här lagar du mat för middagen och sedan drar du igen skjutdörrarna för en social middag i vardagsrummet.

Vardagsrummet ger bra förutsättningar att möblera med både soffa, fåtölj, soffbord och TV samtidigt som det finns bra plats för matbord vid fönstret med den fina utsikten. I sovrummet finns en garderobsvägg som ger mycket bra förvaring. Sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng och sängbord.

Varmt välkommen på visning!

ANMÄLAN KRÄVS! Anmäl via den gröna knappen 'läs mer hos mäklaren'. Anmäl vid respektive visningstid 'Anmäl mig'.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad