Såld

Alunda, Uppsala

Skeberga 93

Slutpris: 4 050 000 kr

Skeberga 93

Rymlig familjevilla med garage och stor tomt!

Med lantligt lugnt läge finner ni detta trevliga 1 1/2-planhus med bra planlösning. Fantastik stor tomt om ca 2900 kvm för dig som vill ha stor yta för barnens lek eller möjlighet till att bygga Attefalls hus/förrådsbyggnad m m. Huset är byggt 1991 och har renoverats under åren. Fastigheten har ett garage för 1bil med tillhörande rymligt förråd, ytterligare plats för bilar på uppfarten.
Här bor ni med naturen som närmsta granne och ca 20 min till Gränby Centrum med sitt stora utbud av service, mataffär samt detaljhandel. Till Alunda Centrum tar det ca 7 min med bil, där finns bland annat ICA samt apotek.
För familjer ned småbarn finns förskola ca 600 meter från huset. För skolbarn går skolbussen till Stavby skola (ÅK 0-9).

Planlösningen fördelas på en välkomnande entré med förvaring under trapp, snyggt modernt kök med gott om förvaring samt praktisk arbetsyta. Ljust vardagsrum med en kakelugn som förutom extra värme även höjer mysfaktorn i huset. Huset har totalt fyra sovrum men kan lätt få ett femte där allrummet är idag. Ett badrum med badkar på övervåningen. En gäst toalett på entréplan. Vidare finns en praktisk groventré/tvättstuga.
En fantastisk altan som går i vinkel där ni kan njuta av solen timmar eller duka upp för middagar och grillhäng eller bad i badtunna.

Välkommen att boka in er på visning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skeberga 93, Såld i Alunda, Uppsala Planlösning från Skeberga 93, Såld i Alunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad