Kommande bostad

Skästa, Västerås

Skästa byväg 39

5 495 000 kr Eller högstbjudande
area icon Yta
  • 139 m2 boarea
  • 1 396 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Skästa byväg 39

Fantastiskt enplanshus längst ned på gatan med öppna sociala ytor, stor altan och oslagbar tomt!

- Fantastisk hörntomt mot skogsparti och allmänning
- Stor altan om 110 kvm
- Öppna sociala ytor med 3,9m takhöjd i kök och vardagsrum
- Kamin och stora fönsterpartier

Hjärtligt välkomna att förälska er i detta väl omhändertagna Vallsjöhus från 2017. Här har man tänkt på alla detaljer med fint kök signerat Ballingslöv i öppen planlösning mot vardagsrummet med stämningshöjande kamin, härlig takhöjd om 3,9 m upp till nock och stora fönsterpartier. Bostaden är mycket välplanerad med två helkaklade duschutrymmen, separat allrum, tre rogivande sovrum, groventré samt klädkammare.

Det här huset passar sig perfekt för er som uppskattar utemiljöer. Här erbjuds ni en minst sagt generös altan om 110 kvm med pergola där ni kan njuta av solen från förmiddag till kväll. Ni bor ostört på slutet av gatan med allmänning åt ena hållet och skogen åt andra hållet. Vid skogsbrynet finns även en grillplats. På tomten står dessutom dubbelcarport med inbyggt förråd om ca 20 kvm (uppvärmt).

Bo naturnära i Skästa med närhet till skog, vandringsleder och stall. För barnfamiljer bor ni bekvämt med skolskjuts till Dingtunaskolan (fk-åk 6) och på ca 8 min med bil tar ni er in till Erikslund shoppingcenter med restauranger, butiker, apotek, matbutiker och systembolag.

Detta är minst sagt ett mycket trivsamt boende för familjen som är väl värt ett besök, varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen 070-4931120 / [email protected] vid intresse!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Planlösning från Skästa byväg 39, Kommande i Skästa, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad