Såld

Starbo, Uppsala

Skärvstensvägen 2

Slutpris: 6 950 000 kr

Skärvstensvägen 2

Lantlig charm möter stadsnärhet i Starbo, Uppsala

Välkommen till detta rymliga och moderna hem i Starbo, Uppsala. Detta vackra hus med eget garage har en boyta på 185 kvm och en utmärkt hörntomt vilket gör det till är ett utmärkt val för den som söker bekvämlighet, komfort och närhet till staden.

Här är en beskrivning av detta fantastiska hem:

Detta imponerande hus, uppfört år 2005, är genomtänkt i varje detalj. Med sina stilfulla färg- och materialval och en välplanerad layout kommer det definitivt att tilltala de mest krävande köparna. Beläget i Starbo, inbäddat i det natursköna området Hågadalen, får du här ett hem som är omgivet av vacker skog och natur precis utanför dörren.

Här bor du på bekvämt avstånd till köpcentrum, har cykelavstånd till stadens centrum och flera golfbanor i närheten. Ridstall, dagis och den historiska kvarnen vid Hågaån ligger bara ett stenkast bort.

När du kliver in på entréplanet möts du av en rymlig hall, praktisk grovingång med tvättstuga, och ett stort kök med vit inredning och högkvalitativa vitvaror. Vardagsrummet har en mysig kamin och fylls med naturligt ljus tack vare stora fönster. Här finns även ett sovrum och ett badrum med dusch. Golvvärme finns i samtliga rum på entréplanet, vilket ger extra komfort och värme. Från entréplanet nås även husets trivsamma altan.

En trappa upp hittar du ett ljust och härligt allrum med takkupor i två väderstreck, perfekt för avkoppling och umgänge. Här finns även tre rymliga sovrum, en praktisk klädkammare och ett badrum med ett generöst badkar och separat dusch. Genom hela huset löper en vacker ekparkett och ljusa väggar som ger en känsla av ljus och rymd.

Det här hemmet har en fantastisk placering med lugna återvändsgator och en rofylld atmosfär som gör Starbo till ett av Uppsalas mest eftertraktade områden. Med sin närhet till staden samtidigt som det erbjuder ett lugnt och lantligt boende är detta en perfekt villa för en barnfamilj. Njut av det bästa av båda världar i detta charmiga hem i Starbo, Uppsala.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skärvstensvägen 2, Såld i Starbo, Uppsala Planlösning från Skärvstensvägen 2, Såld i Starbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad