Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 53

Slutpris: 2 280 000 kr

Skarpövägen 53

Gör till 3 rok! Bästa läget för dessa 61 kvm! Fantastiskt bostad med en av områdets bästa utsikter!

Belägen högt upp i huset i ett hörnläge med fönster i två vädersträck. Vacker utsikt över trädtoppar i bästa läge med sjöglimt mot Myrsjön.

*se planritning hur enkelt man gör om bostaden till en 3rok*

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social planlösning. Välplanerat sovrum med fönster i två väderstreck, plats för större säng och klädförvaring. Stilrent kök i originalutförande med omlackerade luckor och nya beslag. Utrustat maskinellt med spis, kyl/frys och ugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats för 4-6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till mysig balkong. Plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna eller matsalsbord för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett soligt läge högst upp på berget med vacker utsikt där du kan äta och koppla av. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet på sommarhalvåret.
Hallen är rymlig med bra förvaring.
Badrummet är helkaklat. Vitt handfat, spegelskåp ovan med belysning, badkar och wc och tvättmaskin. 

Bostaden har genomgående fint laminatgolv och vita väggar och en fondvägg i vardagsrummet. I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare som även kan nyttjas som sovalkov eller kontor. 

Bra HSB förening med väldigt välskött ekonomi där ett stort bundet kapital ligger i 60-70 hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering. 

- Vacker utsikt och bra ljusinsläpp i och med det höga läget
- Sjöglimt ner mot Myrsjön
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Föreningen har gjort de stora tunga renoveringarna
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening HSB-förening
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 53, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad