Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 27

Slutpris: 2 150 000 kr

Skarpövägen 27

Renoverad 2rok i ostört hörnläge med fönster i två väderstreck

Optimalt planerad bostad i ett ostört hörnläge med fönster i två väderstreck. Varmt välkomna, måste upplevas på plats!

Bostaden är smakfullt renoverad med en trivsam och social planlösning och vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Stort sovrum med en isolerad innervägg som gör det tyst och svalt. Här finns plats för dubbelsäng och klädförvaring, många möjligheter för att eventuellt sätta in både garderober alt kontors/arbetsyta. Stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, diskmaskin, spisfläkt, kyl/frys, och varmluftsugn. Praktisk köksö på hjul som ger extra mycket förvaring och arbetsyta. En naturlig matplats mellan kök och vardagsrum med plats att duka upp långbord vid större middagsbjudningar. Generöst vardagsrum med plats för en stor soffa och tv-möblemang. Från vardagsrummet når man balkongen som är fullt möblerbar och är belägen i ett soligt och ostört läge med utsikt över gräsmatta och grönska. Detta är en toppenlägenhet!

Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin, handfat, badkar och wc.
I bostaden finns ett stort förråd/klädkammare med gott om förvaring. Detta utrymme kan även nyttjas som sovalkov eller kontor.

Bostaden har ett genomgående toppfint skick med nydragen el i vardagsrum kök och sovrum. Nytt golv i hela lägenheten - svart ekparkett i kök, i vardagsrum och sovrum ligger parkett av borstad asp som tål att slipas 3 gånger och i hallen Italiensk ljusgrå granit. Väggar och tak är målade. Bara att flytta in!

Bra HSB förening med väldigt välskött ekonomi där ett stort bundet kapital ligger i 60-70 hyresrätter som ännu inte är upplåtna. Föreningen har postboxar i entrén och billig parkering.

- Ostört gavelläge
- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Föreningen har gjort de stora tunga renoveringarna
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening HSB-förening med fantastisk ekonomi
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Tv(basutbud och bredband ingår i avgiften

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 27, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad