Såld

Västra Orminge, Nacka

Skarpövägen 13, 2 tr

Slutpris: 2 500 000 kr

Skarpövägen 13, 2 tr

Frontläge mot park och natur. Perfekt balkongläge!

Frontläge mot park och natur. Perfekt balkongläge!

Bostaden är smakfullt renoverad med fina ytskikt och fantastiskt balkongläge. Här bor ni med en fantastisk utsikt med ogenerat läge och sol hela dagen. Inga byggnader framför som kan störa er. Läget måste uppleva på plats!

- Frontläge mot park och natur
- Fri utsikt från balkong 
- Sol hela dagen på balkongen
- Smakfullt renoverad bostad 
- Kan enkelt göras ett 3:e sovrum

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall. I hallen har du gott om plats för avhängning av ytterkläderna. Till vänster om hallen når man det fräscha badrummet. Köket är i välhållet skick utrustat med diskmaskin, spis, ugn och fullstor kyl och frys. Här finns också gott om plats för ett större matbord. Bostaden har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, klädförvaring och diverse sovrumsmöbler. Vardagsrummet är välplanerat och lättmöblerat med möjlighet att dela upp i två sektioner där man kan ha soffa i ena och matsalsbord/skrivbord i andra. Balkongen ligger i ett fantastiskt läge med helt fri utsikt och sol hela dagen. 

Badrummet är fräscht med kakel på väggar och linoleummatta på golv. Badrummet  består av ett badkar med dusch, handfat, toalett och tvättmaskin.

Finns även ett väldigt stort förråd i bostaden som kan nyttjas till sovalkov, walk-in closet, kontor eller varför inte en mix. 

- Stabil HSB förening som har tv och bredband inkluderat i avgiften
- Föreningen har ett stort bundet kapital i de hyresrätter som inte sålts av ännu 
- Föreningen har i framkant för området gjort alla stora renoveringar och färdigställer nu innergårdar och trapphusen vilket blir jättefint
- I denna förening får du glasa in balkongen

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skarpövägen 13, 2 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad