Till salu

Skärfälten, Uppsala

Skärfältens 51

Nästa visning
calendar icon söndag 10 mars
5 195 000 kr
area icon Yta
  • 127 m2 boarea
  • 2 108 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Skärfältens 51

Enplanshus med 3,3 meter på högsta punkt, låg energiförbrukning, altan om 80 kvm i naturskön miljö!

Fint planerat enplanshus med kök och vardagsrum i öppen lösning och läckert ryggåstak om 3,3 meter på högsta punkt. Tre rejäla sovrum, groventré med tvättstuga, två våtutrymmen med dusch/wc och goda förvaringsmöjligheter i garderober samt klädkammare. Påkostade detaljer såsom fina vitvaror, arbetsbänkar av kvartskomposit, skåpinredning från Marbodal, braskamin, infällda spots i fönster och enhetliga golv.

Gedigen byggnation med effektfull takhöjd, stora fönsterpartier som låter huset bada i dagsljus samt låter den intilliggande miljön bli en naturlig del av bostaden, låga driftskostnader, påkostade materialval och många värdefulla finesser som ni definitivt kommer att uppskatta på plats. Ytterst välkomnande sällskapsytor som ligger i anslutning till varandra i form av vardagsrum med braskamin, matplats för många middagsgäster och sällskapsrum som bjuder in till mysiga fikastunder. Samtliga sovrum är rymliga och utplacerade i samma del av huset med allrum som gärna nyttjas som tv-rum för familjens bästa komfort. Huset är även utrustat med två stora badrum med duschmöjligheter och rejäl tvättstuga med groventré.

Dagens soltimmar fångas gärna upp på någon av de tre uteplatserna som vetter i olika väderstreck, den största altanen vetter i sydväst för de varmaste soltimmarna. Garage om 40 kvm med utrymme för en bil, carport för två bilar samt ytterligare parkeringsmöjligheter på den grusade infarten.

Högst inbjudande, avstyckningsbar och lättskött tomt belägen på höjd med planteringsytor och många platser för rekreation, här vistas ni på tomten utan större insyn. Bo i vacker miljö, nära golfbana, lagom nära för att kunna njuta av dess formation, klubbhuset och atmosfär utan att bli störd av själva verksamheten. Nära stadens utbud med busshållplats inom promenadavstånd och endast 5 min till affärer i Stenhagens köpcentrum. Här i Skärfälten njuter man av lugnet och livskvalitén utan att göra avkall på närheten till stan!

Visningar

Föranmälan krävs. Visningstid bokas via hemsidan. Vänligen avboka vid förhinder söndag 10 mars
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Planlösning från Skärfältens 51, Till salu i Skärfälten, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad