Såld

Stockholm

Skånegatan 105 A, 5 tr

Slutpris: 3 230 000 kr

Skånegatan 105 A, 5 tr

Ljuvlig 20-tals etta högst upp i huset med en vacker utsikt över Sofia kyrkan!

Med ett fantastiskt läge på Södermalm väntar en ljuvlig 20-tals etta högst upp i huset med en vacker utsikt över Sofia kyrkan. Här trivs man från första stund med flera tidstypiska detaljer som vackra trägolv, spröjsade fönster med spanjoletter och serveringsskåp. Stora vackra fönster tillsammans med den generösa takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Det luftiga allrummet är lättmöblerat och har goda förvaringsmöjligheter i garderob. Charmigt kök med vita luckor, vackert serveringsskåp och fin plats för matbord. Badrum utrustat med dusch och separat wc. Föreningen kommer genomföra ett stambyte med våtrumsrenovering under 2022. Du som flyttar in kommer få ett nytt fräscht badrum/wc med en god standard som bekostas av föreningen. Det kommer finnas möjlighet att välja material mot en extra kostnad och i vissa lägenheter kommer alternativa planritningar att erbjudas mot en extra kostnad. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Sammantaget en mycket trivsam bostad där läget är ett av det mest eftertraktade Söder har att erbjuda. För extern förvaring finns ett vindsförråd.

Brf Kopparn i Stockholm är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1924 och äger tomten med beteckningen Kopparn 6. Föreningen upplåter 55 lägenheter och en lokal med bostadsrätt. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns med minsta andel om 10%. För föreningens medlemmar finns en trivsam innergård, tvättstuga och tillgång till ett mindre cykelförråd.

Här bor du en vacker 20-talsfastighet i lugna kvarter på en enkelriktad gata med en vy mot vackra Sofia kyrka och röda kulturhus från 1700-talet med Vitabergens grönska precis utanför dörren och Nytorgets puls ett stenkast bort. I kvarteren finns några av Södermalms populäraste förskolor och skolor samt mycket goda kommunikationer. Sist men inte minst har du också några av Söders bästa restauranger, krogar och caféer runtomkring såsom Folii vinbar, Oliv & olja, Nook, Ai Ramen, Voisine, Café Nizza, Bazzar bar och bageri och Pom & Flora. Helt enkelt en fantastisk bostad i ett av Stockholms härligaste kvarteI närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken med sin parkteatersscen, lilla Blecktornsparken med tennisbana och bollplan samt stora Blecktornsparken med djur och parklek.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Skånegatan 105 A, 5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad