Kommande bostad

Liljeholmen, Stockholm

Sjöviksbacken 18

  • price tag icon 2 987 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 987 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Sjöviksbacken 18

Med balkong mot trevlig och lugn innergård

Välkommen till denna pärla på Liljeholmskajen - en modern och rymlig drömlägenhet. Med sina 2 rum och 45 kvadratmeter erbjuder den den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet, vilket gör den till det ultimata valet för såväl singlar som par. Stig in i denna fantastiska bostad och låt dig charmas av dess moderna design. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus som omedelbart ger en känsla av hemtrevnad och harmoni. Njut av den rymliga och inglasade balkongen, där du kan koppla av och ta in den vackra och lugna innergården.

Liljeholmskajen är en eftertraktad stadsdel belägen i södra delen av Stockholm. Området har genomgått en spännande förvandling och blivit ett populärt bostadsområde som kombinerar modern stadsbebyggelse med närheten till naturen och vatten. Stadsdelen kännetecknas av sin vackra kajmiljö och fantastiska vyer över Mälaren. Här finner man ett flertal moderna bostadsbyggnader som erbjuder hög standard och en stilren arkitektur.
Liljeholmskajen är ett perfekt val för den som önskar en livsstil där stadens puls möter avkoppling. Här finns ett stort utbud av grönområden och promenadstråk längs vattnet, vilket lockar till härliga naturupplevelser och friluftsliv.
Området erbjuder också ett brett utbud av bekvämligheter och service. I Liljeholmens centrum finns shoppingmöjligheter, matvaruaffärer och restauranger som tillfredsställer alla smaker och behov. Dessutom finns det bra kommunikationsmöjligheter, inklusive tunnelbana och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Ta chansen att förvärva denna perfekta bostad som erbjuder en unik livsstil och det bästa av Stockholms stadsdelar. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss visa dig varför den här lägenheten är det ultimata valet för dig!

Intresseanmälan
Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonas Tillman
Assisterande mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Sjöviksbacken 18, Kommande i Liljeholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad