Såld

Högdalen, Stockholm

Sjösabrinken 30, 2 tr

Slutpris: 2 200 000 kr

Sjösabrinken 30, 2 tr

Hörnlägenhet med solig balkong!

Balkong i sydväst läge // Rikligt ljusinsläpp // Ljusa och fina ytskikt !! Stilrent kök // Stambytt badrum // 31 hyresrätter

Välkommen att stiga in i denna välplanerade bostad som är både stilren och mycket hemtrevlig. Genomgående finns parkettgolv som ger ett ombonat intryck, fint ljusinsläpp och ljusa fräscha ytskikt. Med ett kvadratsmart kök, två sovrum och ett gemytligt vardagsrum kan man inte annat än trivas i denna bostad! En mysig balkong är pricken över i:et! Här bor du med närhet till både grönområden och stadsmiljö med goda kommunikationsmöjligheter till Stockholms centrala delar.

Hallen är mycket luftig och erbjuder riktigt bra förvaringsmöjligheter i flera inbyggda garderober. Från hallen nås bostadens samtliga rum. Det välplanerade köket är modernt stilrent med vita släta luckor och integrerade vitvaror. En matplats ryms framför fönster som släpper in ett härligt naturligt ljus.

Bostadens huvudsovrum erbjuder extra lyx med alldeles egen klädkammare som gör förvaring av kläder och prylar både enkelt och snyggt. Utrymmet för en stor bekväm säng och det varma parkettgolvet i kontrast till väggarna målade i kall blå kulör skapar en riktigt mysig plats för en god natts sömn. Bostadens andra sovrum erbjuder även det goda förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob. I rummet finns plats för en säng och till exempel ett skrivbord eller lekhörna.

Med rikligt ljusinsläpp som vackert speglas mot parkettgolvet är vardagsrummet en ombonad plats att slappna av och umgås. Balkongen förlänger det sköna sociala utrymmet ut till den friska luften. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen, njuta av en god bok i solen på helgen eller avsluta din dag med en värmande kopp te.

Avslutningsvis finns ett fräscht helkaklat badrum med WC, vattenfallsdusch och en praktisk handduksvärmare med mera.

På Sjösabrinken 30 två trappor upp är det bara att flytta in och känna sig som hemma!

Föreningen hade 31 hyresrätter vid årsskiftet. Detta innebär att föreningens skuld minskas så fort en hyresrätt kan omvandlas till bostadsrätt. Se noten i årsredovisningen.

Områdets närhet till natur med grönområden som Högdalstoppen och Tallbackaskogen ger möjligheter till härliga promenader och utomhusaktiviteter. För den sportintresserade finns flera idrottsanläggningar och motionsspår tillgängliga. Området har ett bra utbud av skolor, förskolor och serviceinrättningar.

I Högdalen finns ett brett utbud av restauranger och shopping. En liten bit bort ligger populära Burger Mansion.

Med utmärkta kommunikationsmöjligheter, inklusive tunnelbanan, bussar och närliggande motorvägar, är det enkelt att ta sig till och från området.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjösabrinken 30, 2 tr, Såld i Högdalen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad