Såld

Lillåudden, Västerås

Sjömärkesgatan 4C

Slutpris: 3 900 000 kr

Sjömärkesgatan 4C

Möt sommaren vid Mälaren!

Här bor du i en elegant gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och två balkonger i olika väderstreck - med sol från morgon till kväll.
Bostadens 117 kvm disponeras över en rymlig och praktisk entré/hall med klinkergolv, avhängning och förvaring, kök och vardagsrum i öppen planlösning och fönster i två väderstreck, fyra rum och två badrum. Flexibel planlösning med möjlighet att dela av eller öppna upp för större sociala ytor.

I föreningen finns övernattningslägenhet, samlingslokal och en grönskande innergård till medlemmarnas förfogande.

Lillåudden kantas av härliga promenadstråk längs vattnet. Via en gångbro når du östra hamnen, tågstation och city på bara några minuter. Nära båthamn, inom- och utomhusbad, restauranger, skolor och Kokpunktens äventyrsbad och runt hörnet väntar både sommar- och vinteraktiviteter på Mälaren. Läget är med andra ord perfekt oavsett om du söker lugnet utmed alla Mälarnära promenadstråk eller om du vill leva ett aktivt stadsliv.

Ta chansen att se denna bostad - anmäl dig till visning direkt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Sjömärkesgatan 4C, Såld i Lillåudden, Västerås Planlösning från Sjömärkesgatan 4C, Såld i Lillåudden, Västerås Planlösning från Sjömärkesgatan 4C, Såld i Lillåudden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad