Såld

Kvarnholmen, Nacka

Siloplatsen 8

Slutpris: 6 300 000 kr

Siloplatsen 8

Välkommen till ditt nya drömhem på Siloplatsen 8, högst upp i huset på våning 11/11! Denna fantastiska 3a på 73 kvm är belägen i en stor och välskött förening på det expansiva området Kvarnholmen. Lägenheten har en genomtänkt planlösning och fina materialval, med golv i trestavig ekparkett som ger en känsla av elegans och kvalitet.

Stig in och känn dig hemma i denna fantastiska bostad. En stor balkong i västläge med högt och fritt läge erbjuder en otrolig utsikt helt fri från insyn, och ger möjlighet till solsken hela året om. Detta är en unik fördel eftersom de flesta andra lägenheterna i området har sina balkonger mot norr. Här kan du njuta av härliga middagar och avkopplande stunder medan du beundrar den fantastiska utsikten.

Siloplatsen 8 är en eftertraktad adress med en stor och stabil förening som ger trygghet och en god boendemiljö. Och med Kvarnholmens expansiva utveckling finns det ingen bättre tid att flytta in på denna spännande plats.

Missa inte chansen att bli ägare av denna fantastiska lägenhet med en av de bästa balkongerna i området! Välkommen att boka en visning och upptäcka allt som detta drömhem har att erbjuda.

Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad