Såld

Kvarnholmen, Nacka

Siloplatsen 8, 10 tr

Slutpris: 11 995 000 kr

Siloplatsen 8, 10 tr

Magisk femrummare med oslagbar havsutsikt

Med havet som granne saluförs nu detta storslagna och unika boende beläget på 10e: våningen med en utsikt utöver det vanliga. Välkommen hem till denna exklusiva bostad i Stockholms Lighthouse.

Du har en balkong på cirka 25 kvm som sträcker sig längst hela lägenheten där du har direktkontakt med farlederna in mot Slussen och du kan blicka ut över småbåtarna eller de gigantiska kryssningsfartygen som passerar på sin väg till och från Stockholm. Ett unikt och svårslaget boende för den som vill ha det lilla extra. På morgonen tar du båten till stan (20 minuters tur till Nybrokajen) eller bil 10 minuters bilväg till Slussen. Ord räcker inte för att beskriva känslan i denna bostad, det måste upplevas på plats.

Lägenheten ligger vänd mot havet och redan när du kliver in genom ytterdörren slås du direkt av havsutsikten. Lägenheten är välplanerad och har en stor social yta mellan kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier som ger dig ett härligt ljusinsläpp och sträcker sig hela vägen.

Trevligt kök från Vedum i en smakfull färgskala och med rostfria vitvaror från Siemens. Ordentliga arbetsytor och öppet mot resten av lägenheten gör det extra kul att stå i köket. Ett stort fantastiskt master sovrum där du vaknar till havsutsikt och med utgång till balkongen. Tre mysiga sovrum på rad med plats för säng, tillhörande möblemang och bra förvaring. Två moderna badrum med allt du behöver. En klädkammare i lägenheten och ett stort externt förråd med egen dörr på Plan -3 (direktaccess med hiss)

- Fri tillgång och hiss direkt upp till Stockholms häftigaste gemensamhetslokal, bastu och relaxavdelning med makalös utsikt
- Utsikt mot Djurgården, österut Fjäderholmarna och i bakgrunden Lidingö, västerut Stockholms inlopp med Södermalm och Gamla stan.
- SL-båtar tar dig till city, Djurgården, Lidingö eller längre ut i skärgården
- Sällan det saluförs 5 rum och kök på Kvarnholmen
- Hiss direkt ner till garage tre plan
- Övernattningslägenhet

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Siloplatsen 8, 10 tr, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad