Såld

Kungsängen, Uppsala

Siktargatan 32

Slutpris: 4 175 000 kr

Siktargatan 32

Rymlig 4:a med påkostade tillval i industristaden!

Välkommen till ditt nästa hem i Kungsängen! Bostaden erbjuder två mysiga balkonger i 2 olika väderstreck. Ena balkongen är inglasad.

På våning två i huset ligger denna fina lägenhet om totalt 109 kvm, fördelad på 4 rok. Bostaden präglas av ljus och rymd och erbjuder rymliga sällskapsytor. Stilrent kök med bra arbetsyta och plats för många middagsgäster. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för stora soffgruppen. I övrigt bjuder denna bostad på bland annat på två badrum med smakfulla materialval samt tre rymliga sovrum. Bra intern och extern förvaring tack vare garderober och klädkammare samt ett källarförråd om 4 kvm.

Här bor du ytterst bekvämt med hiss från mark- och garageplan. Mycket välskött förening som genomfört flera avgiftssänkningar sedan byggåret. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, Bredband 100/100 Mbit/s samt bostadsrättstillägg för hemförsäkring! Innergård helt skyddad från störande biltrafik med bl.a. trädgårdsmöbler och boulebana.

===Industristaden===
Från att vara stadens industriområde har denna stadsdel utvecklats till ett modernt och populärt bostadsområde. Här har du gångavstånd till stadskärnan men även närhet till natur. Uppsala Stadsträdgård finns bara ett stenkast bort, en populär park med lekplats, café och gott om grönområden. Fyrisån, som rinner genom hela Uppsala och mynnar ut i Ekoln, erbjuder fridfulla promenadstråk. Vid stadsträdgården ligger också Studenternas, en fotbollsarena, där man vintertid även kan åka skridskor.

Goda bussförbindelser med stadstrafiken längs med Kungsgatan. Intill Industristaden ligger Resecentrum med tågförbindelser till bland annat Stockholm och Arlanda finns bara runt hörnet, det är även smidigt att ta sig ut på E4:an för alla som pendlar med bil vilket gör området perfekt för pendlaren.

På området finns Willys, bensinmack, sushirestaurang, pizzeria, klädaffär (Lager 157), frisörsalong gym etc. Från industristaden är det också nära till gågatan i centrum med dess utbud av butiker, caféer och restauranger.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Siktargatan 32, Såld i Kungsängen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad