Såld

Kungsängen, Uppsala

Siktargatan 14

Slutpris: 2 600 000 kr

Siktargatan 14

Stor tvåa med inglasad balkong, med ett högt och fritt läge mot grönskande park!

Välkommen till denna hemtrevliga, ljusa och välplanerade lägenhet med hög standard. Belägen näst högst upp på våning 6 med ett av områdets bästa lägen, utan någon direkt insyn och med fri utsikt mot domkyrkan och trevlig parkmiljö.

Bostaden är bekvämt belägen i modern fastighet med hiss från markplan. Den tilltalande planlösningen erbjuder välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och hatthylla. Hemtrevligt och välutrustat kök med matplats för stora sällskap vid fönster, luftigt och lättmöblerat vardagsrum med utgång till njutbar inglasad balkong i västerläge mot den gröna Mjölnarparken, stort sovrum med förvaring i garderober samt generöst helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare för ytterligare förvaring och tillhörande externt förråd.

Välmående och stabil förening med cykelförråd, barnvagnsförråd och trädgårdsmöbler. På den välskötta innergården finns bänkar, lekplats och en boulebana. Mycket kort kö till parkeringsplats i varmgarage beläget i källaren.

Industristaden/Kungsängen är ett attraktivt område med bara några minuters promenad till centrum och tågstationen. Ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med bro för direkt anslutning till den gröna stadsparken med lekplaster, café och Studenternas IP. Här finner du dessutom Akademiska sjukhuset och flera av Uppsala universitet fakulteter. I närområdet finns restauranger, livsmedelsbutiker och övrig önskad service. Kungsängen/industristaden är ett utmärkt bostadsområde för dig som pendlar eller som gärna bor centralt. Som boende här har du nära till busshållplaster, kort promenad/cykeltur till tåget samtidigt som du tar dig snabbt och smidigt ut på E4:an.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Siktargatan 14, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad